Eerste editie GROW moet 1500 bezoekers trekken

ALMERE
De eerste editie van het gratis muziekfestival GROW in Almere moet zo'n 1500 bezoekers trekken. Over 5 jaar moet dat aantal gegroeid zijn naar 10.000. Dit schrijft het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. Die heeft twee maanden geleden een motie aangenomen waarin het stadsbestuur werd gevraagd om concrete doelstellingen van het festival.

Urban Greeners
GROW wordt komend weekend gehouden op het Atlantisstrand, aan de oever van het Weerwater. Het festival wordt georganiseerd door de Urban Greeners. Dat is een groep jongeren die allerlei activiteiten ontplooit in de aanloop naar de de Floriade, de wereldtuinbouwtentoonstelling in 2022. 

Artiesten 
Mr. Polska, Boeboe, Donnie en Cho treden 17 en 18 september op. Naast muziek zijn er ook allerlei activiteiten rondom duurzaamheid. GROW moet een jaarlijks terugkerend evenement worden. Het is de bedoeling dat dit gratis festival jongeren tussen de 18 en 30 jaar bij de Floriade betrekt. 


 

reacties (3)

 • Hannes

   

  Grow muziekfestival, zou een geweldige locatie op het Kasteelterrein zijn!! En daar de fantasie de vrijeloop laten!!!. En de Floriade gaat voor een halfjaar, en de toegevoegdewaarden daarna een pracht van een toekomst teweeg brengen!!!. "En het vogeleiland mag dan zijn glorie behouden!!."

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Je bent in je verhaal vergeten het te starten met "Er was eens..." En te beëindigen met " En ze leefden nog lang en gelukkig ..." . -> Droom verder! <- of liever -> Wordt Wakker! <- De Floriade is een 'Flow in de ande'(re) (potjes van de (kas)tuinbouw en bloembollenteelt van belastinggeld.) Laat die bedrijven hun peperdure tentoonstelling maar zelf betalen / ophoesten. Maar daartoe zijn ze zelf niet toe bereid. BAH!

 • Joepie

   

  Het is gratis en met bekende urban artiesten. 750 per dag zou dus wel heeeel erg weinig zijn.

  reageer
 • Jos

   

  Ik hoop dat "de jeugd van tegenwoordig" ook mooie (duurzame) oplossingen bedenkt om het mooie bestaande groen te behouden en creatief in te passen in de Floriade.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert