Bert Gijsberts brengt Floriade en ondernemers bijeen

ALMERE
Oud-gedeputeerde en Floriade-kenner Bert Gijsberts uit Almere gaat leiding geven aan de Floriadekring.

In dit project wordt het regionale bedrijfsleven betrokken bij de Floriade 2022 die in Almere neerstrijkt. Daarnaast gaat Gijsberts invulling geven aan het sponsornetwerk '2022 Vrienden'. 

De Almeerder had in het verleden een groenbedrijf en was als lid van de Tuinbouwraad nauw betrokken bij de laatste Floriade in Venlo. Eerder dit jaar sprak hij zijn ongenoegen uit over de gemeente Almere, die geen gebruik maakte van zijn kennis en zijn netwerk rond de Floriade. 

Het ondernemersinitiatief 'Vrienden van de Floriade', dat al eerder gestart is, gaat op in de nieuwe Floriadekring. 

reacties (13)

 • stop

   

  Was hij zeker ook nauw betrokken bij het miljoenenverlies van de floriade in Venlo? Heeft dus bewezen niet over die kwaliteiten de beschikken om het niet verliesgevend af te sluiten. Ik hou mijn hart vast met dergelijke gasten...

  reageer
 • .\/\/.

   

  De volgende grootverdiener gaat er bakken geld aan verdienen. Denkt hij en de raad nu echt dat er nu tientallen miljoenen gesponsord gaan worden? Dit luchtkasteel kan samen met het kasteel, de icedome en witchworld de archieven in. Het is wachten totdat iemand roept over een formule 1 baan en de gemeenteraad wil er één aanleggen.

  reageer
 • Johan

   

  Hij zit ook in de provinciale staten.... hoe zit dat met de belangen(verstrengeling)?

  reageer
 • Hannes

   

  Strategie is een begrip met vele betekenissen en mogelijkheden. Met alle elementen van plaatsbepaling. Vooral naar markten waar men actief en voortdurend naar gestreefd wordt naar een sterke mogelijke positie; waar nieuwe markten kunnen worden opgebouwd!!. Wat zou het dan prachtig zijn als financiers van WitchWorld en de Floriade op deze mooie locatie, om met de Gemeente/Floriade/Organisatie/, een samenwerking aan te gaan!. Met alle toegevoegde waarden met als HART het Kasteel dat decennia lang zijn waarden zal behouden!!. "Met alle mogelijke fantasieën !!. Dan zal het WitchWorld en de Floriade geen wind eieren leggen!!. Mocht het ene zijn doel toch niet helemaal kunnen bereiken dan is er altijd een bepaalde waarborging om de Continuïteit van het project in al zijn doelmatigheid voort te zetten!!. En daar zal Bert Gijsberts met zijn ervaring intuïtie en fantasie; met vraag en aanbot een goede definiëring aan vast kunnen leggen!!. "Bert Gijsbers, veel succes!!."

  reageer
 • Hannes

   

  En het kwetsbare vogeleiland en camping, kan met een duurzamen aanpassing in al zijn glorie blijven bestaan!. De financiering kan totaal met vraag en aanbod teweeg worden gebracht. Waar een wil is is een weg!!! En Bert Gijsberts, weet de weg!!.

 • Albert

   

  Ook weer zo'n meevreter, kappen met die handel nu het nog niet te veel heeft gekost.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • wijnschenk

   

  Wanneer komt er nu eens iemand naar mij toe.... ik heb een briljant idee om de floriade winstgevend te maken. heb al diverse keren dit geprobeerd te promoten.

  reageer
 • Willem

   

  Saaie speknek die weer doorrolt naar het volgende baantje als de boel kaalgevreten is (lees: Floriade over is met een resterend verlies).

  reageer
 • Pzaal

   

  Hoeveel euro vanuit het bedrijfs leven is er al binnen? 0,0 euro?

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Is het niet verstandiger om de floriade en burger samen brengen?

  reageer
 • Jos

   

  Je slaat de spijker op z'n kop. Het gaat tenslotte om onze belastingcenten.

 • Marc

   

  Beste Bert, Van harte gefeliciteerd met deze opdracht. Ik ben blij dat mijn idee en strategie om als VBA dit process naar zich toe te trekken en de Vrienden van te laten opgaan in het VBA gedeelte, waardoor de VBA weer aan het roer zou komen te staan, ook uitgevoerd gaat worden. Er liggen een behoorlijke hoeveelheid zeer grote uitdagingen, uitdagingen waar gebleken is dat de Vrienden deze niet aankonden, dus ik wens de VBA en jou heel veel succes. MVRC Marc van Rooij

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Naar een 'tuinder' die zijn "ongenoegen" wordt dus wel geluisterd maar naar de burgers die er tegen zijn niet. Terwijl due uiteindelijk voor gaan betalen/boeten. Wat een zooitje ongeregeld daar!

  reageer
 • Almeerder

   

  Stopt Bert ook geld van zijn eigen bedrijven in deze bodemloze put?

  reageer
 • Henk

   

  Bert draagt ook bij aan het financiële debacle. Dan zal Bert tegen de tijd dat het verlies bekend wordt, samen het Herrema vertrokken zijn. Stel Bert ook aansprakelijk voor toekomstige tekorten. Kijken of Bert dan nog zo bereidwillig is om een bijdrage te leveren.

  reageer
 • Jaanchi

   

  Aansprakelijk stellen? Een goed plan, maar dan mag de lijst met potentiele aansprakelijken wel iets langer worden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert