Clown Betsy is woest op horrorclown

ALMERE
Clown Betsy is woedend op de zogenoemde horrorclown van Almere. De enge clown dook deze week voor het eerst op in de Almeerse Stripheldenbuurt. Hij joeg kinderen de stuipen op het lijf met een mes.

Zijn voorbeeld is inmiddels in andere plaatsen in het land gevolgd. Dat is volgens Betsy heel slecht voor het imago van hardwerkende echte clowns. Die hebben ineens te maken met bange mensen, waardoor ze niet meer in kostuum over straat durven. Betsy laat zich niet bang maken: "Ik ga natuurlijk gewoon zo door, ik laat me niet mijn werk afpakken." 

 

reacties (4)

 • SJP

   

  ....De hardwerkende clown in de straat...:)

  reageer
 • Kitty

   

  Er bestaat een woord voor angst voor clowns, coulrofobie genaamd. Heel veel mensen hebben zo'n fobie en dat heeft niets met horrorclowns te maken. Ik heb geen coulrofobie, maar deze clown Betsy zorgt ervoor dat mensen dat ontwikkelen. Clowns verschuilen zich achter make-up, grappen en maskers en hebben van nature een naar tintje. Ik lach liever om mensen zonder masker.

  reageer
 • Martijn

   

  Dit bericht had ook zo op de Speld kunnen staan.

  reageer
 • CM van Everdingen

   

  Erg jammer... Mensen die er hun werk van maken om kinderen aan het lachen te maken worden benadeeld door dit soort horrorfiguren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert