Verkiezingsborden blijven

EMMELOORD
De traditionele verkiezingsborden blijven in Noordoostpolder. Een meerderheid van de raad wil ze houden. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart volgend jaar zijn ze dan ook gewoon te zien. 

De burgemeester wilde ze afschaffen; de politieke partijen moesten maar reclame maken op Twitter en Facebook.

Maar een meerderheid van de raad stelt dat niet iedereen de social media kan of wil volgen. CDA, ChristenUnie/SGP, SP, PvdA/GroenLinks en de Partij van de Vrije Poldermensen willen de borden houden. Van de VVD, D66 en ONS Noordoostpolder mogen ze weg. 

reacties (5)

 • Democratie...

   

  Nu de VVD ,D66 en ONS er niet voor kiezen om de borden te plaatsen laat men dan ook de heldhaftige keuze maken geen affiche te plakken. Het zou wel erg laf zijn dat deze partijen nu ook nog gebruik maken van deze borden.Zoals zo vaak fietsen dergelijke partijen op andermans inzet.

  reageer
 • st

   

  Er is geen mens die deze borden leest. Het is een afschuwelijk gezicht die rommel, waar niemand naar kijkt.

  reageer
 • Keizer

   

  Representatief onderzoek gehouden? Je kan wel een afkeer van politiek hebben, maar de maatschappij draait niet enkel op verongelijktheid verder...

 • Jefdevries

   

  Hoe voorspelbaar. Wel bij Oekraïne referendum verbieden. Want niet meer van deze tijd. Nu ze zelf weer promotie moeten maken, gaat dat niet meer op. Blijven een stelletje huichelaars politici. Bah.

  reageer
 • AA

   

  He Bah... die lelijke dingen blijven altijd nog maanden na de verkiezingen staan....

  reageer
 • Keizer

   

  Twitter wordt alleen nog gevolgd door journalisten en politici en Facebook is voor 40+-ers. Deze burgemeester dacht modern te zijn, maar loopt simpelweg achter de feiten aan. Duwt daarbij ook nog eens de burgers in de handen van een commerciële onderneming zonder al te veel morele scrupules. En vergeet even een hele generatie die haar vweg op internet niet makkelijk vinden kan.

  reageer
 • Rein

   

  Vreemde aannames. Twitter zie ik echt bij heel veel mensen meer dan de door u genoemde beroepsgroepen , ik werk dagelijks met pubers die bijna allemaal regelmatig hun Facebook checken en ik ken geen hele generatie die niet op internet zit. Maar als de burgemeester modern wil zijn moet hij idd ook snapchat en instagram noemen bijv. , bedoelt u dat? Die borden zijn oerlelijk en ik kan me niet voorstellen dat iemand een partij kiest op basis van die posters, dus van mij mogen ze weg!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert