Weekend vol verkeershinder op A6 en A1

ALMERE
Rijkswaterstaat werkt het hele weekend aan het nieuwe knooppunt Muiderberg, waar de A6 en de A1 bij elkaar komen. De werkzaamheden zijn vrijdagavond om 21:00 uur begonnen en duren tot maandag 05:00 uur. Er zijn minder rijstroken beschikbaar. 

Afsluiting knooppunt 
Vanaf zaterdag 20:00 wordt knooppunt Muiderberg gedeeltelijk afgesloten. Verkeer vanuit Flevoland kan er gewoon langs, maar voor automobilisten vanuit de richting Amersfoort is de A1 richting Amsterdam dicht. De afsluiting duurt tot zondagochtend 10:00 uur.  

Vertraging 
Het was zaterdag vrijwel de hele dag merkbaar dat er minder rijstroken beschikbaar waren. De extra reistijd vanuit Flevoland richting Amsterdam varieerde tussen de 30 en 60 minuten. 

Hulp nodig? 
Alle details over de werkzaamheden zijn te vinden op een speciale webpagina van Rijkswaterstaat. Ook houdt Rijkswaterstaat automobilisten voortdurend op de hoogte via Twitter @livecrowd en je kan al je vragen over de afsluiting stellen via Whatsapp (06-18 20 50 50) 

Bekijk hier de animatie van de ombouw Muiderberg 2017.


reacties (1)

 • HowNow

   

  Correctie: Vannacht/morgenochtend hoe je niet om te rijden als je van Almere naar Amsterdam moet. Verkeer van de A6 richting Amsterdam kan het hele weekend beperkt gebruikmaken van de A1. Bron: rijkswaterstaat

  reageer
 • Weet graag

   

  Hoe zit dat volgend weekend dan , met name Zaterdag ochtend?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert