Lowlands legt fundering aan voor pilaarloze Alphatent

BIDDINGHUIZEN
Het muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen is begonnen met de aanleg van een fundering voor de Alpha-tent. In deze tent vinden de optredens plaats van de grootste acts van het festival.

De fundering zorgt ervoor dat in de tent geen pilaren meer nodig zijn. Het publiek kan zo onbelemmerd genieten van de optredens. Het festival wordt gehouden in het weekeinde van 18, 19 en 20 augustus. Het bouwwerk voor de Alpha-tent blijft er permanent liggen voor de volgende edities van Lowlands..

Daarmee laat organisatie MOJO weten een langdurige relatie aan te willen gaan met Biddinghuizen. In het verleden was sprake van een mogelijke verhuizing naar een andere locatie in het land. Aanleiding daarvoor was het verhogen van de toeristenbelasting door de gemeente Dronten. Toen een oplossing werd gevonden voor de problematiek tekende Lowlands in 2011 een contract voor tien jaar. 
 

reacties (2)

 • Piet

   

  He waar is LOC7000 gebleven?

  reageer
 • thijs

   

  Dan moeten ze opschieten, over 2weken vind Defqon.1 daar plaats🤔

  reageer
 • Henk

   

  De arrogantie van lowlands heeft nooit rekening gehouden met defqon hoewel dat festival al drie jaar meer bezoekers trekt dat het suffe lowlands. Qdance is best (zeker boven boaring mojo)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert