Meerpaaldagen weer van start

DRONTEN
Op het Meerpaalplein in Dronten is donderdagavond de 26ste editie van de Meerpaaldagen van start gegaan. Het jaarlijks terugkerende evenement begon met een optreden van SPOT!, gevolgd door een optreden van Thijs Boontjes en The Springsteen Experience. 

Het Dronter plein blijft tot en met zaterdag in de ban van de Meerpaaldagen. De komende dagen geven onder anderen Jody Bernal en de Party Animals een optreden.

Naast muziek worden er ook andere activiteiten gehouden. Zo is er een stormbaan, een braderie en gaat Guus Hiddink een lezing geven in de Meerpaal. Een voorzichtige schatting van de organisatie is dat er 50.000 bezoekers op het driedaagse evenement af zullen komen.


reacties (12)

 • Dronten

   

  Paul de Munnik heeft persoonlijk deze reactie geschreven. Het zou mooi zijn als Paul in 2018 zijn muzikale carrière laat horen tijdens de meerpaaldagen. Een eervolle uitdaging voor de medewerkers van de meerpaaldagen. Gaat het ze lukken om..............

  reageer
 • pieter de oude

   

  En door het onttrekken van en het volbouwen van parkeerplaatsen is het gelijk een parkeerchaos, zullen de winkeliers blij mee zijn, dit noemt men gemeentelijk wanbeleid, dus beste consumenten,ga je boodschappen maar in de omgeving doen er is geen doorkomen aan.

  reageer
 • Drontens

   

  Is dit een grap of is de echte Paul de Munnik?

  reageer
 • Paul de Munnik

   

  Ik zou het een grote eer vinden om volgend jaar op te treden in mijn geliefde Dronten. Paul

  reageer
 • Lana

   

  Goede opmerking. Een echte rasartiest die geboren en getogen is in dronten. Kom op mensen van de organisatie van de meerpaaldagen, kijk of het mogelijk is om Paul de Munnik op het podium uit te nodigen. Als Guus Hiddink lukt, lukt Paul de Munnik ook!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Peter

   

  Waarom wordt Paul de Munnik niet uitgenodigd

  reageer
 • Daily

   

  Waarom wordt Paul de Munnik niet uitgenodigd? Als oud drontenaar zet hij dronten op de kaart en volgens zijn verhalen zou het erg leuk vinden als hij mag optreden in dronten. Paul schrijft regelmatig stukjes dat hij met weemoed terug denkt aan de tijd dat hij opgegroeid is in dronten. Dus organisatie van de meerpaaldagen, pak je kans........

  reageer
 • Dronten

   

  In de artiestenwereld is Paul de Munnik een oud drontenaar. Een uitdaging om Paul de Munnik uit te nodigen voor een optreden op het podium? Paul zou dit namelijk heel erg leuk vinden als hij in dronten mag optreden! Wie weet, in 2018????

  reageer
 • Ron

   

  De optredende artiesten zijn louter regionaal wat bekend. Het was dan ook ronduit stil met de opening en de eerste act. Waarom geen landelijk bekende artiesten? Er komt toch genoeg geld binnen?

  reageer
 • Lelystad...

   

  Lekker positief gereageerd hoor....

  reageer
 • Dirk neeve

   

  De grote ondernemers pakken alle centjes en de organisatie heeft geen geld voor grote namen .

  reageer
 • Drontens

   

  Vorig jaar was het een uitstekende keuze om André Hazes jr. Te laten optreden. Hopelijk kan jody benal er ook iets moois van maken. Erg jammer dat er niet een speciale act van bekende Nederlanders is als opening. Misschien volgend jaar in de zin van de 3 js of andere succesvolle carrière

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert