Recordpoging: hoeveel mensen passen in een Tiny House?

ALMERE
Hoeveel mensen passen er in een Tiny House van 15 m2? Die vraag had de organisatie van Tiny House Nederland gesteld aan bezoekers van de Bouwexpo Tiny Housing in Almere Poort. Door een lot te kopen en te gokken mochten mensen naar binnen. Het aantal? 83 mensen pasten er in de Tiny Tim. 

Voor de eerste deelnemers was het wel even volhouden, want zij kropen direct de doucheruimte in. Zij hebben ruim twintig minuten daar dicht op elkaar gestaan. Wethouder Tjeerd Herrema kwam als laatste binnen en mocht er dus weer als eerste uit. Uiteindelijk mochten ze één voor één weer naar buiten en werden ze geteld. 

Mensen werd wel gevraagd hun schoenen uit te doen, om de Tiny Tim toch nog een beetje schoon te houden. Het bed was overigens wel weggeschoven en mensen stonden op de bank. Zo was er extra ruimte gecreëerd. 

Als het aan de organisatie van Tiny House Nederland ligt wordt de wedstrijd volgend jaar weer gehouden. Zaterdag was ook de laatste dag van de Bouwexpo Tiny Housing. Volgens bezoekers was het erg druk.
reacties (3)

 • Wieke

   

  Er gaan veel makke schapen .....😉 Het is een leuke expo om te bekijken. Ik kan me voorstellen dat je geinteresseerd bent als je alleen woont, er zijn hele leuke huisjes bij. Persoonlijk zie ik het verschil met een stacaravan niet zo , behalve dat die saaier zijn.

  reageer
 • JJ

   

  Zoveel kippen in een kippenhok passen met veel meer ruimte, waar een kemphaan ook in past.

  reageer
 • Piet

   

  Ontzettend gedateerd! Baard van een meter!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert