Zoektocht naar Anne Faber hervat in groter gebied

ZEEWOLDE • Wo 11 oktober 2017 | 22:33 • Woensdag 11 oktober 2017 | 22:33
De zoektocht naar de vermiste Anne Faber in het Horsterwold bij Zeewolde is donderdagmorgen hervat. De politie heeft het gebied waar wordt gezocht, uitgebreid naar de kruising Groenewoudseweg/Spiekweg. Het ANP meldt dat de politie dat heeft besloten op basis van informatie 'die afgelopen nacht is verzameld'.

Woensdag is urenlang gezocht in het uitgestrekte bosgebied bij Zeewolde. Die zoektocht leverde geen resultaat op. Bij het invallen van de duisternis werd de actie opgeschort. Het bos is daarna in de nacht door de mobiele eenheid bewaakt om te voorkomen dat mogelijke sporen worden verstoord. 

De 25-jarige Anne Faber uit Utrecht wordt sinds 29 september vermist. Oud-Zeewoldenaar Michael P. wordt verdacht van betrokkenheid bij haar verdwijning. Hij wordt vanmiddag voorgeleid. De rechter commissaris zal dan bepalen of hij langer vastgehouden mag worden.

We volgen de zoektocht via ons liveblog.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel