Paul de Munnik voor even terug in geboorteplaats

DRONTEN • Vr 10 augustus 2018 | 23:06 • Vrijdag 10 augustus 2018 | 23:06

Zanger Paul de Munnik was vrijdagavond voor even terug in zijn geboorteplaats Dronten. Tijdens de Meerpaaldagen trad hij op voor 'eigen' publiek. De Munnik zag veel bekenden in de tent staan. 

"Ik zag m'n oude buren en een paar oude kennissen", vertelt hij. "Dat is toch wel erg leuk!" Het voelde voor hem goed om in een volle tent op het Redeplein te staan. 

Paul de Munnik vond het zelf 'heel erg mooi' om weer in Dronten te zijn. Hij staat voor het eerst op de Meerpaaldagen. "Vroeger toen ik hier nog woonde en ook al in bandjes speelde, hoopte ik ooit op zo'n festival in m'n eigen dorp te staan. Het is toch een beetje een 'dream come true'."

Het lied 'Horizon', wat op zijn geboortedorp gebaseerd is, speelde hij uiteindelijk niet. "Het stond wel op de planning, maar op het laatst heb ik het er af gehaald. Tijdens het repeteren zag ik pas hoe groot de tent was en dan past zo'n klein pianoliedje daar niet echt bij. Maar misschien had ik 'm toch wel moeten spelen, ik weet het niet." 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel