'Banenwinkel' Inditex in NS-station

LELYSTAD • Di 11 december 2018 | 8:48 • Dinsdag 11 december 2018 | 8:48

De Spaanse modegigant Inditex heeft deze week in de stationshal van Lelystad een 'banenwinkel' geopend. In het ‘Inditex Talent Station’ kunnen geïnteresseerden binnenlopen voor vacatures, die het bedrijf aanbiedt in het grote distributieknooppunt in Lelystad. Dat is nu nog in aanbouw en wordt in 2019 in gebruik genomen.

Inditex, het moederbedrijf van Zara, wil tussen maart en juni circa 300 warehouse operators (magazijnmedewerkers) en warehouse managers (de leidinggevenden) aannemen. Later volgen er nog eens 100 medewerkers.

Eerder dit jaar zijn er al zo'n vijftig warehouse managers geworven via Burger Support en in training geweest in distributiecentra in Meco, Zaragossa en Arteixo. Enkelen van hen zijn in het Talent Station aanwezig om het werk in het distributieknooppunt toe te lichten.

Inditex voert ter plekke ook sollicitatiegesprekken, zowel individueel als sessies in groepen. Het Talent Station is gevestigd in het pand waar tot voor kort boekwinkel AKO zat. Die is verhuisd naar een andere locatie binnen het NS-station. Belangstellenden kunnen dagelijks tussen 09:30 uur en 18:30 uur binnenlopen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel