Drukker dan normaal bij Intertoys, maar geen onrust

ALMERE • Zo 24 februari 2019 | 17:45 • Zondag 24 februari 2019 | 17:45

'Druk maar handelbaar', zo typeert Intertoys-woordvoerder David Brilleslijper de drukte zondag bij de winkels in Almere. Op deze dag konden voor het laatst cadeaukaarten van de failliete speelgoedketen worden ingeleverd. En in tegenstelling tot zaterdag waren er, voor zover bekend, geen technische problemen in de Flevolandse filialen.

Het was wel drukker dan op een normale zondag in de Intertoys-winkels, maar niet zo druk als zaterdag, toen er van alles misging. De cadeaukaarten konden niet ingewisseld worden, wat in het hele land tot nare reacties van en zelfs agressie bij klanten leidde.

De personeelsleden van een van de Intertoys-filialen in Almere staan er niet vrolijk bij. Ze geven aan onzeker te zijn over de toekomst en zeggen totaal verrast te zijn door het faillissement van hun werkgever. Ook het winkelend publiek geeft aan het jammer te vinden dat de speelgoedketen straks uit het straatbeeld verdwijnt: "Winkelen is toch gezelliger dan online spullen kopen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel