Forum nodigt partijen uit voor bijeenkomst provinciehuis

FLEVOLAND • Vr 22 maart 2019 | 11:04 • Vrijdag 22 maart 2019 | 11:04

Fractievoorzitter Gert-Jan Ransijn nodigt alle fractievoorzitters van de Flevolandse partijen uit om vrijdag bijeen te komen in het provinciehuis. De nieuwkomer in de Flevolandse politiek wil de uitslag van de verkiezingen bespreken. Dat blijkt uit een brief aan de fractievoorzitters die in handen is van Omroep Flevoland.

Eerder liet Ransijn al weten de bal op te pakken om een college van Gedeputeerde Staten te vormen. In de brief benadrukt de partij het voortouw te willen nemen. "Naar aanleiding van de voorlopige uitslag van de verkiezingen voor de Provinciale Staten van Flevoland neemt Forum voor Democratie graag het initiatief voor het vormen van een stabiel en een succesvol provinciebestuur."

De partij wil een informateur aanstellen om verkennende gesprekken te voeren. Fractievoorzitter Ransijn wil weten of partijen bereid zijn om deel te nemen aan het college. Ook is hij benieuwd naar de voorwaarden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel