Locatie Forever Young 2020 nog onbekend

ALMERE • Vr 9 augustus 2019 | 15:15 • Vrijdag 9 augustus 2019 | 15:15

Het is nog de vraag waar het Forever Young Festival volgend jaar augustus wordt gehouden. Het plein de Esplanade in Almere Stad, waar het festival wordt gehouden, wordt in 2020 verbouwd. Er is nog geen alternatieve locatie laat organisator Sietse Dugour vrijdagmiddag weten in Dit is Flevoland.

Volgens Dugour is het wel de bedoeling om het festival in Almere te houden. "Er zijn zat locaties in Nederland waar het festival gehouden kan worden, maar we hebben een goede band met Almere", vertelt Dugour.

Volgens hem kijkt de organisatie samen met de gemeente naar een locatie met een harde ondergrond. "Dit is belangrijk zodat we mensen met rolstoelen en rollators toe kunnen laten. De gemeente kwam eerder met parkeerterreinen als locatie, maar dit is toch niet zo gezellig. Misschien kunnen we het festival volgend jaar op een later moment houden", aldus Dugour.

Voor het eerst betalen voor het ouderenfeest
Dit jaar is het Forever Young Festival niet meer gratis. Bezoekers betalen €12,50 voor een kaartje. Volgens organisator Sietse Dugour was dit noodzakelijk. "Het is namelijk heel lastig om sponsoren te krijgen voor dit evenement."

De derde editie van het festival wordt dit jaar gehouden op 21 augustus op de Esplanade in Almere.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel