KFC stuurt gepeperde rekening na vernielingen

LELYSTAD • Do 16 januari 2020 | 21:36 • Donderdag 16 januari 2020 | 21:36

Het bedrijf BvH Dienstverlening uit Espel heeft een rekening van ruim 4.600 euro gekregen van de KFC in Lelystad na een uit de hand gelopen personeelsfeest. Dat vond plaats op 13 december 2019. De ontvanger zette een foto van de rekening op Snapchat en daarna werd deze via sociale media verder verspreid.

Volgens de manager van KFC was er op 13 december sprake van Wild-West-taferelen in zijn zaak. Een grote groep mensen zorgde voor overlast, waarbij onder meer met maiskolven werd gesmeten. Ook werden een reclamezuil en kerstbomen vernield. De politie werd er bij gehaald en de eigenaar zegt dat hij ook aangifte heeft gedaan.

Uit de rekening van Kentucky Fried Chicken is op te maken dat een schoonmaker, schilder en een glazenwasser de zaak moesten reinigen en opknappen.

Saillant detail is dat Bert van H., de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij het veroorzaken van de explosie in een woning op Urk, mede-eigenaar is van het bedrijf BvH Dienstverlening. Of de voortvluchtige verdachte ook bij het personeelsfeest aanwezig was is niet bekend.

De rekening die KFC heeft gestuurd

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel