Drukte bij woonboulevard Palazzo beheersbaar

LELYSTAD • Ma 13 april 2020 | 16:25 • Maandag 13 april 2020 | 16:25

Het is op tweede paasdag opnieuw druk op woonboulevard Palazzo in Lelystad, maar de drukte is volgens de gemeente Lelystad wel beheersbaar. Vooral de bouwmarkten worden goed bezocht. In de overige winkels en het tuincentrum is het rustig. De gemeente heeft maatregelen genomen om het verkeer in goede banen te leiden, nadat het afgelopen zaterdag te druk was geworden.

Er zijn dranghekken geplaatst en er is eenrichtingsverkeer ingesteld. Palazzo oprijden kan alleen via de Valkendreef, Palozzo verlaten kan alleen via de Torenvalkweg. Automobilisten wordt gevraagd om en om te parkeren, zodat tussen elke auto een parkeervlak vrij blijft.

Mochten er toch teveel mensen komen dan kan de gemeente besluiten het gebied tijdelijk af te sluiten. Er zijn handhavers aanwezig die mensen die zich niet aan de regels houden een boete kunnen geven.

De verschillende winkels hebben ook maatregelen getroffen. Zo mogen er per gezin maar een beperkt aantal personen naar binnen, is een winkelwagentje verplicht en worden deze na de tijd ontsmet door een medewerker.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel