Ook geen groots onthaal Sinterklaas in Zeewolde

ZEEWOLDE • Wo 28 oktober 2020 | 11:44 • Woensdag 28 oktober 2020 | 11:44

Ook in het centrum van Zeewolde krijgt Sinterklaas geen groots onthaal. Dat heeft het Sinterklaascomité besloten. Zeewolde was de laatste gemeente in Flevoland waar nog werd geprobeerd om de goedheiligman een intocht te geven.

Het Sinterklaascomité had een vergunningsaanvraag ingediend om een coronaproof optocht te houden. Dit bleek niet te kunnen, dus heeft het comité besloten om een streep door het evenement te zetten. Door de coronamaatregelen bleek het onmogelijk om een optocht in de buitenlucht te houden.

Achter de schermen wordt wel gewerkt om de Sint op een andere manier welkom te heten in Zeewolde. Zo is de organisatie een digitaal ontvangst met video's en een liveverbinding aan het voorbereiden. Ook in andere Flevolandse gemeenten wordt Sinterklaas met video's onthaald. De Sint komt op zaterdag 21 november aan in Zeewolde, een week na de landelijke intocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel