Ondernemer Slump gaat toekomstig MFG exploiteren

BIDDINGHUIZEN • Vr 6 november 2020 | 17:16 • Vrijdag 6 november 2020 | 17:16

Slump catering & events uit Bant gaat het multifunctioneel gebouw in Biddinghuizen exploiteren. Het bedrijf verzorgt straks het beheer van het gebouw, de uitbating van het horecagedeelte, de zalenverhuur, de planning en fungeert als huismeester.

De stichting MFG 2 heeft voor een commerciële partij gekozen, omdat ze daarmee de continuïteit denkt te kunnen garanderen. "Anders zou het onbetaalbaar worden", legt bestuurslid Wilma Foppen uit.

Hoewel het MFG straks commercieel wordt gerund, heeft ondernemer Henk Slump volgens de stichting toegezegd dat de prijzen van consumpties schappelijk blijven. "Dat was iets waar mensen in het dorp zich wel zorgen over maken", weet Foppen. "Maar het is dus niet zo dat een kopje koffie straks 4 euro moet kosten."

Slump is in de gemeente Dronten bekend als oud-bestuurslid van Ondernemersvereniging De Driehoek en als eigenaar van zowel de Albert Heijn als eetcafé De Huijskamer in Swifterbant. Vorige week opende hij in Biddinghuizen een corona-snelteststraat.

Het MFG komt op de plek van een deel van kerkcentrum De Voorhof. De contouren van het nieuwe pand zijn al zichtbaar. Komende week wordt begonnen met metselen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel