Zorggroep wil mogelijk 70 appartementen Golfslag huren

EMMELOORD • Za 13 maart 2021 | 11:46 • Zaterdag 13 maart 2021 | 11:46

Zorggroep Oude en Nieuwe Land bekijkt wat de mogelijkheden zijn om 70 appartementen te huren in de Golfslag in Emmeloord. Met de projectontwikkelaar die het pand wil opknappen, zijn al meerdere gesprekken gevoerd.

Het is de bedoeling dat in de Golfslag appartementen komen voor particulieren en voor mensen die zorg nodig hebben. De verwachting is dat de Zorggroep voor de zomer besluit of zij weer terug willen in het gebouw.

Het voormalige verzorgingshuis was tot 2016 ook in eigendom van de Zorggroep, maar werd verkocht omdat het niet meer aan de eisen voldeed. De 143 bewoners vertrokken in 2015 naar andere locaties.

Bestuurder Albert Hilvers van de Zorggroep: "We zien dat er steeds meer vraag is naar huisvesting voor mensen met zo’n intensieve zorgbehoefte. Daarom zijn we altijd met partijen als gemeenten, corporaties en ontwikkelaars in gesprek, om te kijken hoe wij deze mensen passende zorg in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen bieden. De vernieuwde Golfslag biedt wat dat betreft een mooie kans."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel