'Nog niet alle nieuwe appartementen in centrum verkocht'

EMMELOORD • Wo 26 mei 2021 | 10:43 • Woensdag 26 mei 2021 | 10:43

De helft van het aantal appartementen in het te bouwen woonwinkelcomplex De Schout in het centrum van Emmeloord is onder optie. Dat zegt de projectontwikkelaar. De eerste paal voor het gebouw is woensdagmiddag geslagen.

De Schout komt naast het Kettingplein en winkelstraat de Lange Nering te staan. Op de begane grond komen winkels, zoals onder meer supermarkt Jumbo, die nu nog aan het Kettingplein zit. Op de eerste en tweede verdieping komen 34 appartementen.

Volgens Erik Schot van projectontwikkelaar Blue Banner Red is een aantal weken geleden besloten de appartementen niet te verhuren, maar te verkopen. Hij vermoedt dat de animo nog niet zo groot is, omdat er de laatste tijd meer appartementen in het centrum in de verkoop zijn gebracht. "Het heeft gewoon even zijn tijd nodig", aldus Schot.

In het centrum van Emmeloord komen de komende jaren zowel nieuwe koop- als huurappartementen beschikbaar. Zo staat bijvoorbeeld op de kop van de Paardenmarkt een woongebouw gepland met 16 appartementen en komen er op het Smedinglein 16 appartementen beschikbaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel