Landelijke première Titanic de musical in Almere

ALMERE • Vr 29 oktober 2021 | 13:27 • Vrijdag 29 oktober 2021 | 13:27

De landelijke première van Titanic de musical komt naar Almere. Dat vertelt Barry Bouquet van Kunstlinie, waar de voorstelling op 21 november te zien is voor genodigden.

"We zijn ontzettend trots dat de vernieuwde voorstelling van Titanic bij ons als eerste te bewonderen is", zegt Bouquet. Volgens hem is daar binnen de organisatie hard voor gewerkt. "Het is een galapremière, dus het wordt echt een groot evenement met beroemde mensen en journalisten."

In totaal spelen zo'n 25 acteurs in de voorstelling, waaronder René van Kooten en Mariska van Kolck. Verder is er een groot live orkest. "Iedereen weet hoe de voorstelling eindigt, maar er is een heel nieuw decor. En dat decor is bijzonder voor Nederland. Meer kan ik er niet over vertellen", zegt Bouquet.

De galapremière is alleen voor genodigden. Het is daarom niet mogelijk om een kaartje te kopen. Toch is de voorstelling ook te bekijken in Almere voor mensen die niet uitgenodigd zijn. Op 20 november is er namelijk een voorpremière.

Na de voorstellingen in Almere is Titanic te zien in vele andere theaters in het land.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel