Lange rijen voor Kunstlinie Almere vanwege boekpresentatie Dennis Schouten

ALMERE • Wo 3 april 2024 | 11:44 • Woensdag 3 april 2024 | 11:44

Het was een lange rij, dinsdagavond voor Kunstlinie in Almere Stad. De bekende YouTuber en tv-persoonlijkheid Dennis Schouten presenteerde niet alleen zijn boek, maar nam samen met Jan Roos ook live een aflevering op van het populaire Roddelpraat. De avond was stijf uitverkocht en de rij voor de ingang dan ook immens.

In het boek ‘Beschadigd: op weg naar de dood’ van Dennis Schouten gaat het over zijn moeizame jeugd en de doodswens van de 28-jarige Tukker. De moeder van Schouten kampt met het Münchhausen-by-proxysyndroom, een syndroom waarbij een ouder een kind opzettelijk ziek maakt.

Afgelopen week vertelde Schouten nog aan het ANP dat hij uit respect voor zijn zus geen einde aan zijn leven maakt, maar dat hij dat op termijn wel wil.

Heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Dit verhaal is gemaakt door Nanko Boelman. Hij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel