Officiële opening Floriade woensdag live bij Omroep Flevoland

ALMERE • Ma 11 april 2022 | 9:41 • Maandag 11 april 2022 | 9:41

In Almere wordt woensdag de Floriade officieel geopend door koning Willem-Alexander. Dat is één dag voordat ook bezoekers op het terrein terecht kunnen.

De aankomst van de koning staat gepland om 14.00 uur. Rond 13.50 uur begint de live-uitzending van Omroep Flevoland waarin het bezoek van de koning centraal staat. Willem Alexander bezoekt onder andere het paviljoen van de provincie Flevoland, Suriname en de gezamenlijke inzending van Amsterdam en Almere. Ook zijn er verschillende speeches en optredens.

De uitzending is te volgen op TV, radio, YouTube, Facebook en via de website en app van Omroep Flevoland. Al vanaf 08.00 uur 's ochtends is er uitgebreid aandacht voor alles dat op het terrein te gebeuren staat.

De dag wordt afgesloten met een theatershow van het Almeerse gezelschap Vis à Vis. De voorstelling vindt plaats op de Esplanade in het centrum van de stad en zal zich ook deels op het Weerwater afspelen. Ook dit onderdeel van de opening wordt live uitgezonden door Omroep Flevoland. De voorstelling is te zien tussen 21.00 en 21.40 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel