35-jarige man aangehouden voor vermissing Marley

LELYSTAD • Vr 1 juli 2022 | 13:07 • Vrijdag 1 juli 2022 | 13:07

Een 35-jarige man uit Lelystad is aangehouden in verband met de vermissing van de 13-jarige Marley, meldt de politie. Donderdag werd er een AMBER Alert verspreid over de verdwijning van het meisje.

De verdachte is aangehouden na een tip van een oplettende burger, die een man met het meisje zag lopen, zo meldt de politie. Eind 2019 werd ook een AMBER Alert gestuurd voor hetzelfde meisje. Toen was haar vader bij de vermissing betrokken. De politie kan nog niet bevestigen of hij nu ook de verdachte is.

De aangehouden Lelystedeling wordt beschuldigd van het onttrekken van het meisje aan het ouderlijk gezag, meldt de politie.

Het meisje verdween donderdag rond 09.00 uur bij haar school aan de Tjalk in Lelystad. Donderdagavond meldde de politie dat ze weer in goede gezondheid gevonden was.

Vanwege het opsporingsbelang hebben wij in eerdere berichten de foto van Marley gedeeld. Nu ze terecht is, hebben wij deze weggehaald.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel