Bedrijf Moneytrans door twee jongens met vuurwapens overvallen

ALMERE • Vr 6 oktober 2023 | 15:15 • Vrijdag 6 oktober 2023 | 15:15

Het bedrijf Moneytrans vlakbij station Almere Buiten is vrijdagmiddag overvallen. Na de overval startte de politie een uitgebreide zoektocht. Er is niemand aangehouden. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

De melding van de overval kwam rond 14:00 uur binnen. Twee jongens renden het bedrijf binnen. Eén van hen wist achter het veiligheidsglas te komen en bedreigde met zijn vuurwapen een vrouw die op dat moment aan het werk was. De jongens eisten geld. De overvallers waren binnen enkelen minuten weer buiten, waardoor de politie geen duidelijk signalement heeft kunnen krijgen.

Bij de zoektocht werd een politiehelikopter ingezet. Ook werd gezocht met speurhonden. Volgens de politie werden er veel ondersteunende eenheden ingezet. In een bossage vlakbij de Parijsbrug vonden agenten kleding en vuurwapens. Over een mogelijke buit is nog niets duidelijk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel