VVD-raadslid Daniëlle van der Raad legt met 'pijn in haar hart' tijdelijk werk neer

LELYSTAD • Za 4 november 2023 | 14:40 • Zaterdag 4 november 2023 | 14:40

VVD-raadslid Daniëlle van der Raad uit Lelystad stopt vanwege gezondheidsklachten tijdelijk met haar functie. Ze heeft nog flink last van de gevolgen van het coronavirus.

Op het social mediaplatform X schrijft Van der Raad dat ze de afgelopen paar jaar vijf keer is getroffen en maar niet beter wordt.

Het raadslid kreeg niet alleen last van traditionele klachten, zoals reuk- en smaakverlies en koorts, maar ze raakte ook extreem vermoeid en had voortdurend last van concentratieproblemen.

"Persoonlijk merk ik dat voornamelijk met het lezen van stukken tekst", schrijft Van der Raad. "Zowel voor de Raad alsmede voor nu mijn opleiding. Een hoofdstuk 3/4 soms 5x moeten lezen om het echt op te slaan."

Van der Raad schrijft verder dat dat ze veel lichamelijke pijn ervaart na afloop van fysieke inspanning. Ze hoopt na haar herstel snel weer aan de slag te gaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel