Olaf Roelofsen (59) al bijna drie weken vermist, speurhonden ingezet

LELYSTAD • Do 14 december 2023 | 13:27 • Donderdag 14 december 2023 | 13:27

De 59-jarige Olaf Roelofsen uit Lelystad is al bijna drie weken vermist. Zijn familie schrijft op sociale media dat de politie dagelijks in en om Lelystad naar hem uitkijkt. Daarnaast staat hij ook in het landelijke politiesysteem als vermist, "en ook internationaal staat hij gesignaleerd." De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Update maandag 18 december: Gevonden lichaam bij bakkerij is van vermiste Olaf Roelofsen.

Roelofsen, banketbakker van beroep, werd eind november voor het laatst gezien nadat hij een nachtdienst had gedraaid bij banketbakkerij Prins. "Rond half acht in de ochtend is hij waarschijnlijk thuisgekomen, daar heeft 'ie nog op zijn WhatsApp gekeken", liet de broer van de vermiste man eerder weten. vervolgens is hij in zijn auto gestapt.

Op Facebook is door de familie een vermissingspagina aangemaakt. Daarop schrijft de familie dat een aantal routes in de zoektocht afgestreept kan worden.

Zoeken met honden
Stichting SIGNI zoekhonden is begin december al met speurhonden op enkele locaties geweest, maar daar werd niks gevonden. "SIGNI gaat ondanks de kou en de regen onvermoeibaar door met zoeken op plekken waar de auto te water zou kunnen zijn geraakt."

De familie overweegt om zoektochten te houden. Daarover wordt later meer bekend, omdat er eerst afspraken over moeten worden gemaakt.

De politie wil niet reageren op vragen over het onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel