Gevonden lichaam bij bakkerij in Lelystad is van vermiste Olaf Roelofsen (59)

LELYSTAD • Ma 18 december 2023 | 15:37 • Maandag 18 december 2023 | 15:37

Het lichaam dat is aangetroffen op het terrein van Brood- en Banketbakkerij Prins in Lelystad is van de vermiste Olaf Roelofsen. Dat meldt de familie van de man.

"Maandagochtend is de auto gevonden in Lelystad met daarbij het stoffelijk overschot van Olaf", schrijft een familielid op een Facebookpagina die enkele weken geleden na de vermissing van de man is aangemaakt. Een woordvoerder van de politie zegt dat de man een natuurlijke dood is gestorven.

De recherche deed een groot deel van de dag onderzoek bij de bakkerij aan de Havenweg. Het pand was afgezet met linten en de politie was met meerdere agenten en voertuigen aanwezig op bedrijventerrein Noordersluis. Het ging onder meer om personen in witte pakken met een mondkapje, haarnetje en handschoenen.

Voor het laatst gezien
Bakkerij Prins is de plek waar de vermiste Olaf Roelofsen op 25 november voor het laatst werd gezien. De banketbakker werd als vermist opgegeven na het draaien van een nachtdienst bij de bakkerij.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel