Lichaam aangetroffen bij bakkerij Prins in Lelystad

LELYSTAD • Ma 18 december 2023 | 13:31 • Maandag 18 december 2023 | 13:31

Op het terrein van Brood- en Banketbakkerij Prins in Lelystad is een lichaam aangetroffen. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de overleden persoon. De omgeving van de bakkerij aan de Havenweg is afgezet met linten en de recherche doet momenteel in en om het pand onderzoek. 

Update 15.40 uur: Gevonden lichaam bij bakkerij is van vermiste Olaf Roelofsen.

De politie is met meerdere agenten en voertuigen aanwezig op bedrijventerrein Noordersluis. Het gaat onder meer om personen in witte pakken met een mondkapje, haarnetje en handschoenen. 

Het lichaam is volgens een woordvoerder van de politie buiten het pand aangetroffen. Daar wordt ook onderzoek gedaan naar een auto die er staat.

Vermiste man
Bakkerij Prins is de plek waar drie weken geleden de vermiste Olaf Roelofsen voor het laatst werd gezien. Hij werd als vermist opgegeven na het draaien van een nachtdienst bij de banketbakkerij. De politie kan niet zeggen of er een verband is.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel