Eerste bewoners verhuizen naar vernieuwde Golfslag

EMMELOORD • Za 23 december 2023 | 17:18 • Zaterdag 23 december 2023 | 17:18

Het heeft even geduurd, maar de eerste bewoners kunnen eindelijk hun appartement in de Golfslag in Emmeloord betrekken. Vlak voor kerst trok Jessica Middel haar nieuwe woning in.

"Het heeft een poosje op zich laten wachten", zegt Middel. "Er waren wat kleine mankementjes. Maar uiteindelijk heb ik nog vrij snel de sleutels van mijn appartement mogen ontvangen." De verbouwing van het markante gebouw aan de oostrand van Emmeloord heeft daarmee ongeveer anderhalf jaar geduurd.

73 van de 106 appartementen in de Golfslag zijn van Zorggroep Oude en Nieuwe Land en gaan naar ouderen en mensen die zorg nodig hebben. Middel gaat in één van de overige 33 appartementen wonen die geen eigendom zijn van de zorggroep.

Middel heeft er geen moeite mee dat ze zo vlak voor Kerstmis moet verhuizen. "Normaal ben ik best wel gestrest met verhuizen; ik ben best wel chaotisch. Maar in dit geval sta ik er redelijk rustig in en denk ik: laat maar komen allemaal." Veel tijd om kerstversiering in het thuis op te hangen heeft Middel niet. "Maar misschien dat ik ergens nog een klein boompje tevoorschijn tover."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel