A6 de komende nachten deels afgesloten ter hoogte van Almere

ALMERE • Ma 11 maart 2024 | 6:40 • Maandag 11 maart 2024 | 6:40

De A6 tussen Almere-Stedenwijk en Almere-Stad is deze en volgende week enkele nachten gedeeltelijk afgesloten. Het asfalt wordt in delen hersteld. Automobilisten moeten omrijden en rekening houden met een kwartier vertraging.

De werkzaamheden beginnen deze week dagelijks om 20.00 uur en zijn klaar om 06.00 uur de volgende ochtend.

Eerste deel werkzaamheden
Maandag-, dinsdag- en woensdagavond wordt de parallelbaan in de richting van Lelystad afgesloten. Eén rijstrook op de hoofdrijbaan blijft wel open.

Ook zijn de op- en afritten Almere-Stedenwijk, Almere Haven en Almere-Stad dicht. Verkeer met bestemming Almere-Haven en Almere-Stad wordt omgeleid via A6 Knooppunt Gooimeer naar de Hogering (N702) en de Tussenring (N703) in Almere.

Doorgaand verkeer vanuit Amsterdam met bestemming Lelystad kan gebruik maken van de hoofdrijbaan A6. Verkeer vanuit Almere richting Lelystad wordt omgeleid via de N305 en N706 om ter hoogte van knooppunt Almere de A6 op te gaan.

In de nacht van woensdag op donderdag is de afrit Almere-Buiten ook afgesloten voor verkeer van Lelystad naar Amsterdam. Doorgaand verkeer kan dan de hoofdrijbaan van de A6 gebruiken. Verkeer met bestemming Almere-Buiten wordt omgeleid via afrit Almere-Stad.

Tweede deel
Vanaf donderdag tot zondag is de A6 weer open voor al het verkeer.

Volgende week maandag en dinsdag wordt ter hoogte van oprit Almere-Buiten van 19:30 tot 05:30 aan het wegdek gewerkt in de richting van Amsterdam naar Lelystad.

Van de hoofdrijbaan blijft één rijstrook open. De parallelbaan is ook gewoon open. Automobilisten hoeven niet om te rijden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel