Slecht weekeinde voor Almeerse Hockey Club

ALMERE • Zo 5 maart 2017 | 16:28 • Zondag 5 maart 2017 | 16:28
De eerste hockeyteams van de Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag beide een flinke nederlaag geleden. De mannen gingen in de hoofdklasse hard onderuit tegen Rotterdam: 8-2. De vrouwen verloren in de overgangsklasse kansloos bij koploper Huizer Hockey Club: 4-0.

De mannenploeg stond in Rotterdam bij rust al met 3-1 achter. Terrance Pieters scoorde uit een strafcorner in de eerste helft. Net na rust scoorde de thuisploeg drie keer achter elkaar. Manuel Verga deed vlak voor tijd nog iets terug, maar in de laatste minuten zorgden de Rotterdammers voor de 8-2 eindstand.De formatie van Alex Verga blijft op de elfde plek in de Hoofdklasse staan.

Dames I kwam er in Huizen niet aan te pas tegen koploper Huizer HC. Bij rust stond de ploeg al met 2-0 achter. De thuisploeg wist in totaal drie keer uit een strafcorner te scoren. De formatie van Dider Meijer moest vanwege blessure's een beroep doen op maarliefst 6 A junioren. Dames I van de Almeerse HC blijft vijfde plek in de Overgangsklasse.