Vertrek Boundati's harde klap voor Futsal Emmeloord

FLEVOLAND
Het vertrek van drie topspelers van Futsal Emmeloord naar ZVV Urk dwarsboomt volgens teammanager Riaz van den Bosch de plannen van de club om snel weer terug te keren naar de Eerste Divisie. De Emmeloordse zaalvoetballers degradeerden afgelopen seizoen uit de Eerste Divisie naar de Topklasse. De Urkers deden juist het tegenovergestelde.  

Het doet nogal wat stof opwaaien in Noordoostpolder. De overstap van de broers Brahim en Abdel Boundati en neefje Redouan naar ZVV Urk. Het vertrek van het drietal betekent volgens Van den Bosch een flinke aderlating voor Futsal Emmeloord. De plannen om meteen weer terug te keren naar de Eerste Divisie, het op één na hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland, kunnen voorlopig in de ijskast. 

Van den Bosch is teleurgesteld over de gang van zaken. Volgens hem heeft ZVV Urk Abdel Boundati geld geboden om de overstap te maken: "En dat terwijl de Urkers altijd beweren dat ze spelers niet betalen. Ik ben benieuwd hoe de Urker spelers die voor niets spelen hier op gaan reageren''. Van den Bosch verwacht dat Abdel Boundati na één seizoen weer zal terugkeren bij Futsal Emmeloord. 
 
Volgens aanvoerder Jelbert Loosman van ZVV Urk worden de Boundati's niet door de club betaald: "Ze ontvangen een kilometervergoeding en een bedrag van een externe sponsor. De spelersgroep gaat hier niet moeilijk over doen want we hebben dit met de trainersstaf en de selectie vooraf goed doorgesproken". 

reacties (9)

 • Mobouta

   

  Redouan en Bram kunnen beter bij Emmeloord blijven voegen toch niks toe 😜

  reageer
 • Dadas

   

  En hoe zit met de sponsoring van de externe sponsor DADAS dan? Die OUASSIM AMR betaalde. RIAZ liep ook jaren te prevelen dat ze niet betaalden!!!! Beetje hypocriet van deze man die zoveel gedaan heeft voor het Emmeloorder zaalvoetbal.

  reageer
 • At supporter

   

  Hahaha, dacht je dat echt?

  reageer
 • Supporter

   

  Appie krijgt bij Emmeloord ook betaald van de hoofdsponsor anders zat hij verleden jaar al bij Urk.

  reageer
 • kenner

   

  Wat een hypocriet , en jij denkt dat Abdel in Emmeloord niets kreeg

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker

   

  Begin van het eind van Urk deze doldwaze aktie!

  reageer
 • Juvf

   

  Kilometervergoeding en een bedrag van een externe sponsor. Dat laatste is toch gewoon betalen van spelers van buitenaf?

  reageer
 • Beernd

   

  Lullig voor de net doorgestroomde jeugdtalenten van Urk..moeten die maar in E'loord gaan ballen, krijgen ze ook nog is betaald

  reageer
 • Tja

   

  Grappig dat ze in Emmeloord zich zorgen maken om weggekochte spelers. Ze doen daar niets anders. Verder ben ik niet van het betalen van amateur spelers. Maar als een externe sponsor dit buiten de club om doet? Verder hebben we het over zaalvoetbal, aub niet verwarren met veldvoetbal. De enige overeenkomst is de bal en het feit dat de Emmeloorders degraderen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert