Almeerse komt net tekort voor punt tegen Bloemendaal

ALMERE
De mannen van De Almeerse Hockey Club hebben in de Hoofdklasse net niet voor een stunt kunnen zorgen. Lang hielden de Almeerders HC Bloemendaal op 1-1, maar in de laatste minuut scoorden de Noord-Hollanders alsnog uit een strafcorner: 1-2. 

In het eerste kwart maakte Stijn Jolie namens de Almeerse de openingstreffer via een strafcorner. Lang kon de ploeg van trainer Pasha Gademan niet genieten van de goal, want enkele minuten later zorgde Florian Fuchs via een strafbal voor de gelijkmaker.

Daarna hield de Almeerse Bloemendaal lang op 1-1. Vooral doelman Youri Beck vervulde een heldenrol met enkele fraaie reddingen. Een stunt leek in de maak, maar bij de tiende strafcorner was het toch raak voor de bezoekers. Tim Swaen zorgde voor de zwaarbevochten overwinning voor Bloemendaal.

Door de nederlaag tegen Bloemendaal heeft de Almeerse nog steeds geen punten behaald in de Hoofdklasse. De ploeg staat elfde op de ranglijst. Aankomende zondag gaan de Almeerders op bezoek bij HC Tilburg, dat ook nog steeds puntloos is.   

reacties (1)

  • Ruud

     

    Almere speelde een absolute TOPwedstrijd !! Op naar Tilburg !!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert