SV Lelystad '67 schakelt vv Unicum uit in de nacompetitie

LELYSTAD • Za 8 juni 2019 | 18:18 • Zaterdag 8 juni 2019 | 18:18

SV Lelystad '67 heeft vv Unicum via penalties uitgeschakeld in de nacompetitie. De ploeg van Eric De Jongh staat daardoor volgende week in de finale en speelt tegen VV SVI uit Zwolle.

SVL kwam pas laat in de wedstrijd op voorsprong. In de 74e minuut scoorde Jethro de Graav de 0-1. Het duurde tot de 90e minuut voordat er toch nog een goal viel. Wesley de Klein scoorde voor Unicum de gelijkmaker.

Tijdens de verlenging wisten beide ploegen niet meer te scoren waarna er penalties volgden. Uiteindelijk won SVL de reeks met 5-6. Hierdoor is vv Unicum direct uitgeschakeld en loopt het promotie naar de 1e klasse mis.