Klaas Ras kijkt terug op mooie jaren bij SV Urk

URK • Za 6 juni 2020 | 13:47 • Zaterdag 6 juni 2020 | 13:47

Deze week werd bij SV Urk de nieuwe technische staf onder leiding van de nieuwe trainer Gert Jan Karsten geïnstalleerd. Voor het eerst in negen jaar ontbrak daarbij het vertrouwde gezicht van Klaas Ras. Hij heeft vanwege drukke werkzaamheden besloten zijn taak als teammanager neer te leggen.

Ras heeft vele hoogtepunten met de club meegemaakt. Het gewonnen bekerduel tegen tweede divisionist DOVO in 2018 zal hem altijd bij blijven: "Dat was echt een wedstrijd waar alles in zat, doelpunten, gele kaarten en een enorme beleving. ‘s Avonds om kwart voor elf pakte doelman Richard Strijker toen de beslissende strafschop en dat veroorzaakte enorme ontlading bij de spelers en de vele meegereisde supporters’’, aldus Ras.

Klaas Ras blijft betrokken bij de club. Hij blijft lid van commissie pr en media van de club. Hij zal ook regelmatig meehelpen in de sportkantine die door zijn vrouw wordt gerund.

Vanaf komend seizoen zal Ras, die wordt opgevolgd door oud-speler Klaas Wakker, niet meer plaatsnemen op zijn vaste plek vlak achter het trainersduo. Hij is vanaf komend seizoen elke zaterdag te vinden op zijn nieuwe vaste plek achter het doel waar hij de wedstrijd volgt in gezelschap van zijn vrouw, zoon en vrienden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel