Eric Kropf hoofdcoach Almere Sailors

ALMERE • Do 13 augustus 2020 | 12:13 • Donderdag 13 augustus 2020 | 12:13

Almere Sailors heeft een overeenstemming bereikt met coach Eric Kropf. Dat meldt de basketbalclub. Kropf gaat niet alleen de professionele ploeg trainen en coachen, maar wordt ook hoofd technische staf.

Kropf heeft een brede ervaring in het basketbal. Volgens de club past hij daarom uitstekend bij de start van Almere Sailors. Als trainer en coach van het promotiedivisieteam van Almere Pioneers was hij al verbonden aan het basketbal in Almere. Voor dat team moet nu een nieuwe trainer worden gezocht.

Club wil naar Dutch Basketball League
In samenwerking met de Almere Pioneers wil de nieuwe club Almere Sailors uitkomen op het hoogste niveau basketbal in Nederland, de Dutch Basketball League. Ook de voorzitter van de Dutch Basketball League ziet de komst van de Almere Sailors naar de competitie wel zitten.

Almere Sailors zal de komende weken samen met Kropf verdere invulling geven aan de technische staf van de basketbalclub.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel