SV Urk blijft op gelijkspel steken ondanks kansrijke slotfase

URK • Za 19 september 2020 | 17:07 • Zaterdag 19 september 2020 | 17:07

Sv Urk heeft de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen gelijkgespeeld. In een leuk duel scoorden beide ploegen allebei één keer op Urk: 1-1.

SV Urk was in de eerste helft de bovenliggende partij en kreeg kansen via Riekelt Nentjes en een aantal voor Jelle de Boer. Het was echter Berkum dat vlak voor rust uit een counter de 0-1 op het scorebord zette door een doelpunt van Johnsen Bacuna.

Vlak na rust kreeg diezelfde Bacuna twee grote kansen om de wedstrijd te beslissen maar oog in oog met SV Urk-doelman Richard Strijker faalde hij daarin. Lucas Schraal scoorde bij de eerstvolgende kans voor Urk wel. In een aardige slotfase van de tweede helft probeerden beide ploegen het wel, maar er werd niet meer gescoord.

Zo blijft SV Urk staan in de middenmoot van de hoofdklasse B. Volgende week speelt SV Urk uit tegen AZSV.