Opnieuw geen punten voor Almeerse HC

ALMERE • Zo 21 februari 2021 | 16:56 • Zondag 21 februari 2021 | 16:56

In de hoofdklasse is de mannenploeg van de Almeerse Hockey Club zondagmiddag met 6-1 onderuit gegaan tegen de nummer vier op de ranglijst, Pinoké.

De Almeerders begonnen nog sterk aan het duel in Amstelveen. Binnen een minuut kwam Almere al op voorsprong door een goal van Manuel Verga. Na negentien minuten spelen kwam Pinoké op gelijke hoogte, 1-1. Dat was ook de ruststand.

De ploeg uit Amstelveen kwam na zes minuten in de tweede helft op voorsprong, 2-1. De schade werd tien minuten later groter na weer een treffer, 3-1. Daar bleef het niet bij, want in de slotfase scoorde Pinoké nog drie keer en zette uiteindelijk het scorebord op 6-1.

Puntloos laatste
Almere blijft onderaan staan in de hoofdklasse. Na negen duels heeft de ploeg nog geen punt weten te pakken. Tilburg staat één na laatste, met vijf punten. Aan het eind van het seizoen degradeert alleen de hekkensluiter direct uit de hoofdklasse.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel