SV Urk koploper na gelijkspel bij Berkum

URK • Za 20 november 2021 | 16:54 • Zaterdag 20 november 2021 | 16:54

SV Urk heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Berkum. In Overijssel stond er na 90 minuten voetballen een 1-1 stand op het scorebord. Door dit resultaat veroveren de Urkers de koppositie in de Hoofdklasse B.

In de eerste helft kwam SV Urk na 38 minuten op voorsprong door een goal van Hessel Snoek. Hij scoorde met het hoofd. Nog voor rust kwam de thuisploeg langszij na een indirecte vrije trap in het strafschopgebied van SV Urk. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. SV Urk dacht nog even de 1-2 te maken, maar de treffer van Jelle de Boer werd afgekeurd vanwege leunen op de doelman.

Medekoploper SC Genemuiden kwam zaterdag niet in actie. Hun thuiswedstrijd tegen Flevo Boys uit Emmeloord ging niet door vanwege corona. SV Urk heeft nu één punt meer dan SC Genemuiden, maar dus wel een wedstrijd meer gespeeld.