SV Urk trainer: "Jan Ras is een cadeautje"

URK • Vr 5 augustus 2022 | 20:15 • Vrijdag 5 augustus 2022 | 20:15

De komst van voetballer Jan Ras naar SV Urk noemt trainer Gert Jan Karsten een cadeautje voor de selectie. De oefenmeester is blij dat de ervaren speler zijn ploeg komt versterken.

De middenvelder is deze week direct aangesloten bij zijn nieuwe voetbalclub SV Urk (Derde Divisie). Met zijn teamgenoten trainde hij vrijdag mee tijdens een trainingskamp in Hulshorst.

Het lukte de Urker de afgelopen tijd niet om onderdak te vinden bij een profclub en dus sloot de voetballer deze week aan bij zijn oude club SV Urk. Ras stapte in 2010 over van Urk naar de jeugdopleiding van eredivisieclub SC Heerenveen. In Friesland kreeg hij dit jaar geen nieuw contact en ging Ras op zoek naar een nieuwe club.

Karsten kan de ervaren speler goed gebruiken in het eerste jaar in de Derde Divisie. Na vorig seizoen stopten namelijk veel ervaren spelers van de selectie. Zo zette bijvoorbeeld middenvelders Jan van Slooten en Marinus Snoek er een punt achter.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel