Dochteronderneming Spyker heeft nog twee weken

ZEEWOLDE
Spyker Events & Branding heeft volgens de bewindvoerder nog ongeveer twee weken om met geld over de brug te komen, anders volgt een faillissement.

De dochteronderneming van autofabrikant Spyker uit Zeewolde werd vorige week door de rechtbank uitstel van betaling verleend. Er is een schuld van 3 ton bij de Belastingdienst en andere schuldeisers. Het gaat om de marketingafdeling van Spyker waar in het verleden ook het formule 1-team was ondergebracht.

Woensdag werd ook al bekend dat Spyker het hoofdkantoor moet ontruimen vanwege een huurschuld van ruim 150.000 euro. Het bestuur heeft in een gesprek met de bewindvoerder aangegeven dat er geld in aantocht is. Het is nog maar de vraag of dat op tijd is.

reacties (3)

 • Rinus

   

  Er is geld onderweg? Zie ginds komt de stoomboot?

  reageer
 • De spijker op z'n kop slaan

   

  Stop nou eens met al die aandacht. Al jaren wordt hier helemaal niets meer verkocht door de firma Spijker. Gewoon stoppen en de stekker eruit.

  reageer
 • Anti Spijker

   

  Laat dat bedrijf verplicht over genomen worden en die victor muller op een zwarte lijst zetten.nooit meer een bedrijf laten runnen. Tis verschrikkelijk voor het personeel

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert