VVD trekt motie over Creatieve Commissie De Deel in

NOORDOOSTPOLDER
De fractie van de VVD in Noordoostpolder heeft maandagavond een motie over het instellen van een Creatieve Commissie voor de herinrichting van het plein De Deel in Emmeloord ingetrokken.

De discussie over De Deel duurt nu al jaren. Onlangs werd duidelijk dat projectontwikkelaar Provast geen investeerder heeft kunnen vinden voor de feitelijke invulling van het plein.

De VVD verwacht dat het maken van serieuze plannen nog heel lang gaat duren. De partij vond het daarom verstandig om op korte termijn met ideeën te komen voor een facelift van De Deel. Een Creatieve Commissie zou met voorstellen moeten komen. Raadslid Willem Keur trok de motie in, omdat hij zich heeft laten ompraten door wethouder Henk Suelmann. Die heeft nog deze week overleg met Provast. Keur wilde de wethouder nu niet voor de voeten lopen.

reacties (4)

 • Carry

   

  De bevolking heeft allang aangegeven wat we willen. Maar ja daar zullen ze niet naar luisteren. Toch??

  reageer
 • Wie is nog helder van geest???

   

  Provast in Rotterdam lijkt een mooi stukje werk afgeleverd te hebben? De standverkopers hadden van het zomer te warm en nu verrekken ze van de kou en de tocht!! Hoezo een goed stukje werk ?? De polder staat al jaren in de kou met alle plannen ,dus Provast pakje Biezen en houd de gemeenschap niet langer in een wurggreep!! Wees sportief een gastheer en geef de opdracht terug dat is reclame van betrouwbaarheid.

  reageer
 • Ronald666

   

  Raad, houd nu toch eens op met die Deel. Neem je verlies, want verloren hebben jullie, of toch nog even doorzetten omdat de kerstpakketten er weer aan komen? Nee geef nu maar gewoon toe dat er een wurgcontract getekend is. Aan Provast kan het in ieder geval niet liggen. Die hebben in Rotterdam een mooi stukje werk afgeleverd. Dat zijn dan ook de pro's.

  reageer
 • Rinus

   

  Met gesloten beurs?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert