Extra Meerpaaldag tijdens jubileumeditie

DRONTEN
De Meerpaaldagen duren dit jaar vier dagen in plaats van drie. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De feestelijkheden gaan tijdens de 25ste editie ook op zondag door.

Op die extra dag treden onder anderen Monique Smit en Nurlaila Karim op. Monique Smit zingt kinderliedjes, Nurlaila brengt een muzikale ode aan Tina Turner.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat het festival ter ere van het jubileum gestreamd zal worden in 360 graden beelden. De Meerpaaldagen zijn van 11 tot en met 14 augustus.

reacties (7)

 • Erick

   

  Erg jammer! De zondag werd altijd prima ingevuld. Dit wordt afgepakt van hen die hier van genoten. Ook mij zullen ze niet meer zien als vrijwilliger.

  reageer
 • Burger uit Dronten

   

  Welke invulling bedoel je? Er is al jaren niks op de zondag na de Meerpaaldagen. Of bedoel je de powerpraise...dat is al even geleden. Dit is schijnbaar eenmalig i.v.m. 25 jaar Meerpaaldagen. Ik neem aan dat je op de andere 3 dagen wel aanwezig bent of kom je helemaal nooit meer? Ook goed hoor, meer ruimte voor de mensen die het wel leuk vinden.

 • 13xx

   

  De zondag is de dag dat de minste mensen werken en dus de meeste tijd hebben om iets leuks te doen.

  reageer
 • Johan b

   

  Niet om het een of ander hoor, maar er was altijd al een vierde dag, op zondag. Alleen was dat iet van de Meerbaaldagen an sich, maar van de gezamenlijke kerken die een grote dienst hielden in de tent. Compleet met muziek en wat niet al. Ik zie het verschil niet zo, kwa vermaak en zondagsrust.

  reageer
 • Pldrmns

   

  Wat een gezeur of de zondags rust zeg. Als ik langs een kerk rij op zondag dan staat de hele straat vol geparkeerd met auto's en is het een drukte van je welste. Ook weg mijn rust! En dat is elke week. Dus leef en laat leven!

  reageer
 • Burger

   

  Dan stop ik bij deze mijn vrijwilligerswerk hiervoor. Ik wil niet werken bij een organisatie die de zondagsrust geweld aan doet.

  reageer
 • Moi

   

  Doei!

 • JB

   

  Ik neem de plaats van deze meneer of mevrouw wel in! Alleen kan ik dan niet al te vroeg beginnen die dag omdat ik moet uitrusten van 3 dagen Meerpaaldagen en...., oh nee kan niet want zondag ga ik ook natuurlijk....!!! Meerpaaldagen is uniek en verenigd de drontenaren!! Je spreekt er altijd weer nieuwe oude bekenden! Ik zeg; jubileum editie groots vieren!!

 • laat alle reacties zien
 • Drontenaar

   

  Zo jammer dat de zondag hiervoor opgeofferd wordt. Er waren zulke mooie afspraken hierover die nu overboord gaan. En waarschijnlijk is de conclusie dat het zo goed is bevallen dat we het vanaf volgend jaar altijd ook weer op zondag doen.

  reageer
 • Ron

   

  Weg zondagsrust.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert