Asielzoeker springt uit zendmast

ZEEWOLDE
Een bewoner van het asielzoekerscentrum in Zeewolde is rond het middaguur gewond geraakt nadat hij uit een zendmast was gesprongen.

Dat meldt de politie.Het gaat om een zendmast die op het terrein van het azc staat.

Volgens de politie was het slachtoffer aanspreekbaar en is hij naar een ziekenhuis gebracht.

reacties (4)

 • Wolverine

   

  Meneer was zeker niet tevreden met ons hulp,ga dan lekker retour.want het enige wat ze met ze allen ons land opvreten.zijn geen stumpers.onze ouders dat zijn stumpers want daar is geen geld voor .want die hebben keihard gewerkt en nu afgescheept worden met niks.

  reageer
 • Jeroen

   

  Daar moet je ook niet inklimmen....en al helemaal niet uit springen :-)

  reageer
 • urker

   

  Hij had zeker geen verbinding met z'n iPhone

 • Renee

   

  Ik hoop dat er voor deze meneer hulp komt en dat er voor de andere mensen van het azc slachtoffer hulp is. Volgens mij wordt vaak veel te licht gedacht over de geestelijke gezondheid van de asielzoekers. Het is vreselijk wat ze allemaal meemaken en in het azc vervolgens veel te veel tijd om erover na te denken

  reageer
 • iac

   

  inderdaad , wie weet wat hij allemaal meegemaakt heeft en dan is bv een negatieve beslissing het laatste wat hem tot zo'n dingen aanzet...

 • Jan

   

  Is het hele asielgebeuren al niet die hulp die gegeven wordt? Wordt een beetje moe van die mensen die zodra het over een asielzoeker gaat direct week in de benen worden. Er is al meer dan genoeg hulp, per dag gooit men van het COA al 300.000 weg aan leegstaande plekken, omdat ze zo, zoals gesteld wordt, als de stroom gelukszoekers weer op gang komt, meteen een goede opvang klaar hebben. Oftewel, kom allemaal maar naar Nederland, want hier is het zo fijn geregeld. Lekker slim..

 • Sem

   

  Helemaal mee eens ! Sterkte voor alle betrokkenen en het slachtoffer

 • Ach

   

  Nou zeg wat een naar nieuws.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert