Initiatiefnemer WitchWorld presenteert boek

ALMERE
Ton Theunis, de initiatiefnemer van het toekomstige themapark WitchWorld in Almere, heeft een boek gepresenteerd.

Het boek met de titel Tweestrijd gaat over de avonturen van de 16-jarige jonkvrouwe Elaine. Er komen trollen, ridders en een kasteel in voor. Het boek krijgt nog twee vervolgen. 

Theunis hoopt dat hij over drie jaar de deuren kan openen van WitchWorld. Het themapark komt op de plek van de kasteelruïne. 

reacties (14)

 • Almere4youWieKentDieNog

   

  Ton heeft altijd praatjes om te verbergen dat de financering nogsteeds niet op orde is. Je zou gek moeten zijn om hier in te investeren en ook erg sneu dat hier subsidies aan worden uitgeven.

  reageer
 • abonnementbeëindigen?

   

  Zolang het maar particuliere investeerders zijn, zal het mijn kont roesten. Als de gemeente Almere er investeert nemen deze een vermijdbaar risico welke banken horen te nemen, en helaas krijgen ambtenaren nooit de zak en kunnen deze stunten op de kosten van de burger, het leuke ervan is de kiezer is of hardleers of de kiezer geniet ervan.

  reageer
 • theo

   

  deze man leeft in een sprookjes wereld, hij heeft van geen enkele financierder een commitment voor het project. Zelfs Nathal van Rijn van de Rabobank, ja inderdaad de man die nu de ere penning van Almere heeft gekregen, en nu directeur wordt van een porno imperium, heeft er ondanks dat Arthur de Bouvy wel verder wilde met het programma en dus terug gefloten is door Rabo hoofd kantoor, en met stille trom de bank heeft moeten verlaten, om nu door VVD vriend Pol gevraagd was om directeur van de EBDA te worden (per 1 oktober) . dit geeft aan dat ook Rabo er geen vertrouwen in heeft, maar opgelet, nu Bouvy aan de knoppen en dus budgeten van de EDBA zit, zijn er natuurlijk weer mogelijkheden voor Ton Teunis om het indirect publieke geld te benaderen. Maar even wat ander is Witchworld geen BV met een winst oogmerk? hoe kan het dan dat de bv draait op vrijwilligers, worden er sociale lasten afgedragen voor deze mensen ? en zo zijn er nog veel meer vragen waar Ton Teunis geen antwoord op wil geven, alles onder het motto dat hij rust wil en bezig is met zijn financiering. Prima, maar hopelijk is het voor de gemeente duidelijk dat ondanks de ambitie ze zeer terug houdend moeten zijn in dit sprookje te geloven.

  reageer
 • Ton Theunis

   

  Beste Theo, Ik zie nu al een paar keer een reactie van u die ons duidelijk maakt dat u een wel heel raar en zeker verkeerd beeld van onze organisatie hebt. Iedereen heeft recht op een mening, maar de bronnen waarop u zich baseert, moeten wel hele rare zijn. Ik nodig u graag uit om een keer te komen kijken en u te laten informeren, want wat u tot nu toe schrijft is volstrekt incorrect, zelfs onwaar. Vriendelijke groet.

 • Pieter

   

  Getuige onderstaande reacties beginnen steeds meer mensen in te zien dat dit verhaal geen " happy end" zal kennen. En de " bestuurders" van Almere? Zij staan er bij een kijken er naar.

  reageer
 • Jos

   

  Lijkt mij heel verstandig dat de bestuurders van Almere hier hun vingers niet aan willen branden. Ze hebben hun handen vol aan de Floriade. Laat deze fantast gewoon z'n gang gaan.

 • Alexs

   

  2 sprookjes in Almere floriade en witch world en alle bij kost het de inwoners van Almere geld. Want weten we hoeveel geld witch world vangt van de gemeente?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • gert

   

  En net als de floriade een groot succes

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dit wordt net als de icedome, een groot succes!

  reageer
 • Jaquie

   

  ach leuk ja een boek over witchworld. hij kan beter zijn tijd gebruiken om geld te regelen.

  reageer
 • PIOA

   

  Het eerste boek van Ton, genaamd de Toren, was ook al een sprookjesboek. Paranoide prietpraat!

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  In eerste instantie geloofde ik er in dat WitchWorld er zou komen, naar deze man is helemaal niet bezig met onderhandelingen om geld bij elkaar zien te krijgen, nee deze man is bezig met het schrijven van een boek. Al jaren lopen er al honderden stagiairs stage bij WitchWorld B.V. Maar echt personeel, professionele mensen zijn er niet, geld is er niet, en in 3 jaar moet er iets open gaan? Hoe kan hij zonder dit alles WitchWorld ooit gaan openen? Ik geloof niet meer in dat sprookje. Helaas want het is een ontzettend leuk idee en het zou echt een toevoeging aan Almere zijn geweest.

  reageer
 • loper

   

  Hij moet geen boek presenteren maar de financiele plannen voor witchworld. wordt helemaal niets helaas. maar hij wil graag nog een paar een dik salaris vangen vanuit het EDBA potje van Almere.

  reageer
 • Sjors

   

  Alleen zij die in sprookjes geloven geloven dat Witchworld over 3 jaar opengaat.

  reageer
 • Jan

   

  die vent is totaal gek geworden. Dat themapark zal er nooit komen. welke financierder stapt hier nou in.

  reageer
 • Almere4ever

   

  Er komt niets het is een sprookje

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert