Onzekerheid buitendijkse haven duurt voort

URK
Er is nog steeds géén sluitend ondernemingsplan voor de geplande buitendijkse servicehaven bij Urk. Zowel de provincie als de gemeente Urk hadden dat rond deze datum wel verwacht.

Waarom er nog geen businesscase is voor de haven, en op welke termijn die wel wordt verwacht, daarover willen de gemeente Urk en de provincie niks zeggen.

Het provinciebestuur probeert al geruime tijd met het bedrijfsleven en de gemeenten Urk en Noordoostpolder een sluitende businesscase voor de toekomstige onderhoudshaven op te stellen. Zolang die er niet is, wordt deze niet aangelegd.

reacties (5)

 • Frenky

   

  Die haven die komt er niet nu niet morgen niet overmorgen niet over 10 jaar niet

  reageer
 • Urker topper

   

  Het lijkt anders ook wel dat deze omroep er van geniet om telkens dat ongeruste gevoel aan te stippen... Zo bepaal je wel een beeldvorming die (we zullen zien), misschien wel niet helemaal terrecht is...

  reageer
 • Kees

   

  Doen. Brengt ook veel in het laatje op Den duur en veel werkgelegenheid! !

  reageer
 • teun

   

  Hier is al zoveel geld aan verkwanseld aan dit project dat je er moe van wordt....Die buitendijkse haven is grote onzin en niet rendabel......Daar komt bij dat er dan op Zondag gewerkt wordt en dat mag niet van de meeste inwoners.....Dus allemaal zinloos

  reageer
 • Lubbe

   

  Zelfs met een rente op lening van 2% kan Urk niet aan de provincie aantonen dat ze een haven kunnen exploiteren. Het plan is dood.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert