Antonius van start in Dokter Jansencentrum

EMMELOORD • Do 21 maart 2019 | 21:38 • Donderdag 21 maart 2019 | 21:38

Het Antonius ziekenhuis uit Sneek heeft zijn intrek genomen in het Dokter Jansencentrum in Emmeloord. Patiënten kunnen er vanaf vrijdag terecht voor een aantal specifieke behandelingen.

Voor het faillissement zat de MC Groep in het ziekenhuis. De gemeente Noordoostpolder heeft het pand gekocht en verhuurt een deel van het gebouw aan de Antonius Zorggroep. De zorg die wordt geboden in het Dokter Jansencentrum is een aanvulling op het reguliere aanbod van Antonius aan de Urkerweg.

In het Dokter Jansencentrum is de polikliniek dermatologie verhuisd naar de begane grond en op de eerste etage worden nu de MRI-scans gemaakt. Laboratoriumonderzoek, bloedprikken en het inleveren van urine kan voorlopig alleen in de ochtend. Volgens Heine van Wieren van de Antonius Zorggroep, komt daar misschien verandering in. "Als er veel patiënten komen gaan we ook 's middags open".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel