Vervoerder past dienstregeling bussen opnieuw aan

ALMERE • Vr 24 april 2020 | 10:08 • Vrijdag 24 april 2020 | 10:08

De dienstregeling van de stadsbussen in Almere wordt vanaf zondag 26 april opnieuw aangepast. Daarmee wil Keolis beter aansluiten op de steeds veranderende vervoersvraag van de reizigers. Door de coronacrisis passen die hun reisschema steeds weer aan.

Op sommige tijdstippen gaan er meer bussen in Almere rondrijden. Daardoor worden reizigers verspreid en kunnen die zich zoveel mogelijk houden aan de regel van anderhalve meter afstand.

Daarnaast wordt de dienstregeling op sommige lijnen eerder gestart zodat zorgpersoneel het openbaar vervoer kan blijven gebruiken. Dit gebeurt volgens Keolis ook op zaterdag, als extra service richting het zorgpersoneel.

Door de wijzigingen is de dienstregeling voor het grootste gedeelte compleet vernieuwd. Daardoor zijn de vertrekstaten bij de bushaltes mogelijk niet meer actueel. De aanpassingen worden wel verwerkt in alle reisplanners en zijn ook online terug te vinden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel