Geen coronatent meer bij ingang St Jansdal

LELYSTAD • Di 7 juli 2020 | 20:14 • Dinsdag 7 juli 2020 | 20:14

De tent die bij de hoofdingang van ziekenhuis St Jansdal in Lelystad stond is weggehaald. Sinds het begin van de coronacrisis moesten alle bezoekers eerst in deze tent vragen over eventuele klachten beantwoorden, voordat ze naar binnen mochten.

Deze vragen worden nu in de centrale hal gesteld. Patiënten en bezoekers kunnen ook van tevoren digitaal het vragenlijstje invullen en daarna via een snelle route naar binnen. Als de vragenlijst is ingevuld komt de uitkomst per mail. Met een printje daarvan of het tonen van de mail op de telefoon kunnen mensen gelijk doorlopen. Patiënten en bezoekers die dit te ingewikkeld vinden, kunnen nog steeds bij een medewerker terecht voor de vragen.

Ook mensen die bij patiënten op bezoek komen moeten zich aanmelden. Patiënten mogen één bezoeker per dag ontvangen, voor maximaal een half uur. Patiënten die voor een afspraak of onderzoek komen moeten zo veel mogelijk alleen komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel